Inbjudan

10-åringarnas cup 3-4 augusti 2019

Hertzöga BK inbjuder Er förening att delta i den trettioåttonde upplagan av 10-åringarnas Cup, den största turneringen för 10-åriga pojkar och flickor i mellansverige. Vi törs lova att ingen annan turnering i området kan utlova lika många matcher på en och samma plats under två dagar. En önskedröm således för lag som prioriterar att få spela många matcher under sina cupdagar med så lite väntetid som möjligt!

Alla matcher spelas på Ilanda IP, beläget ca 1 mil norr om Karlstad.

Förutom glatt fotbollsspel på fina planer erbjuder vi er bra mat och ytor för att ställa upp lagtält. Idrottsplatsen ligger nära Ilandatjärn med badplats på några minuters gångavstånd.

Klasser

  • Pojkar födda 2009
  • Flickor födda 2009

Några fakta om cupen

Cupen är sanktionerad av Värmlands Fotbollsförbund. Spelformen är 7-manna enligt SvFF:s regler. Inga dispenser är tillåtna.
Lagen får ha obegränsat antal spelare. Speltiden är 2 x 15 min.

Matcherna kommer att spelas på både naturligt gräs och konstgräs.

Cupens upplägg genomförs med ett inledande grundspel där lagen spelar 3-4 matcher. Därefter sker en fördelning till olika varianter av fortsättningsspel, där det även fortsättningsvis sker spel i olika grupper som grundar sig på resultatet från första dagen. Upplägget är beroende av hur många lag som deltar.

Alla lag kommer att få spela minst 6 matcher.

Matcherna spelas preliminärt mellan kl 09 och 17 varje dag. De mest långresande lagen som inte övernattar kommer i möjligaste mån slippa spela i första matchomgången varje speldag.

Alla anmälda deltagare (spelare) får medalj.

Mat

Matpaket erbjuds, 100 kr per spelare, vilket inkluderar lunch i matsal båda dagarna. Det kommer dessutom att finnas hamburgare, korv och varma smörgåsar till försäljning.

Boende

Cupen har inga färdiga paket för lagboende. Vi har dock några tillgängliga lokaler. Kontakta oss för mer information om behovet finns.

Lagets anmälningsavgift

Anmälningsavgiften är 800 kr/lag fram till 1 april, därefter 1 000 kr/ lag.

O.b.s. Vi har begränsat antalet lag i samma klass/förening till  3 st lag.  De lag över 3 st/klass i samma förening som anmäler sig, kommer sättas upp på väntelistan i samråd med Cupledningen. De kan komma plockas in i cupen i mån av plats, och för att jämna ut antal lag i resp. grupp

Deltagaravgifter

Obligatorisk deltagaravgift inklusive medalj och en överraskning är 100 kr/spelare.

Matpaket inkl 2 luncher kostar 100 kr/person (gäller spelare och ledare) och beställs i samband med anmälan eller senast 1 juni.

Deltagar- och matpaket ska betalas senast 1 juni 2019.

Anmälan & info

Sista anmälningsdag är 1 juni 2019. Är ni osäkra på hur många spelare ni blir, anmäl laget och komplettera senare med spelarlistor, deltagaravgift och matpaket, dock senast 1 juni. Självklart uppskattas tidiga indikationer på hur många ni blir och om ni avser att beställa matpaket.

Betalning av anmälningsavgift ska ske snarast efter att ni fått en mailbekräftelse på er anmälan. Efter betalning är anmälan formell.

Anmälan sker via  webbformulär för anmälan » 

Ytterligare upplysningar & kontakt

För kompletterande upplysningar och personlig kontakt:

Linda Thorildsson
Mobil: 070-318 46 20
E-post: linda@thorildsson.nu

Tobias Hansson
Mobil: 070-288 68 05
E-post: Tobias.Hansson@lecab.se

eller Hertzöga BK:s kansli 054-53 12 90.